Make your own free website on Tripod.com
Bemutatkozás
Cathy & Sheila

Cathy: Szia!

Sheila: Szia!

Cathy: Hol is kezdjem? Inkább kezdd te!

Sheila: Kezdd inkább te!

Cathy: Na jó! Szóval rendes, polgári nevem: Békevári Anita. Bemutatom Csillát, a nõvéremet.

Sheila=Csilla: Te! Lenne egy kérdésem. Miért pont Cathy, amikor Anitának hívnak?

Cathy=Anita: Nem is tudom... Talán mert az Arénán az Anita foglalt. A Cathy-t pedig egyik napról a másikra megálmodtam. Most ez biztos rém hülyén hangzik, de tényleg így volt. Egyszer csak egyik reggel eszembe jutott, és azóta Cathy vagyok. Megtetszett, és megszerettem. :) Azóta egyre jobban tetszik, és most már tényleg a sajátomnak érzem. És te miért Sheila?

Csilla: Nagyon nehéz kitalálni, a keresztnevembõl adódóan. :) És hát a Csilla az olyan egyszerû, megszokott, minden Csilla ezt használja, de azt, hogy Sheila, azt csak én.

Anita: Hány éves vagy?

Csilla: És te?

Anita: 18 leszek. :)) Már nemsokára nagykorú... :)))

Csilla: Mi van, te, kiskorú?

Anita: Hehe. :(

Csilla: Én bezzeg már nagy vagyok!

Anita: Kit érdekel?! :))

Csilla: Pontosan május 14-én lettem 20 éves. 

Anita: Hú, de öreg vagy!

Csilla: Bizony, sokadik X. :(

Anita: Én augusztus 2-án töltöm be a 18-at. Azon gondolkodtam, hogyan kellene  megünnepelni... Nem jöttem rá. :(

Csilla: Engem sose félts! Majd én kitalálok valamit! :)

Anita: :) Köszi. Mindig bíztam benned. :)))

Csilla: Édesem, hol lax?

Anita: Te sötét! Ugyanott, ahol te. :) És te hol?

Csilla: :) Sötétkém, nem messze tõled. :) Csak egy fal választ bennünket el egymástól. De ha így folytatod, már nem sokáig.

Anita: Még szerencse. :))) Miért?

Csilla: Mert kiverem a falat. :)))

Anita: :))) Azért áruljunk el valamit, OK?

Csilla: Jó, tedd azt!

Anita: . Szóval Süttõn lakunk. Ez egy kicsike falu Komárom-Eszergom megyében. Komárom és Esztergom között félúton :-) .

Csilla: Ha meg akarsz keresni bennünket a térképen, mármint nem bennünket, hanem Süttõt :), akkor ...

Anita: ... a Duna mellett keresd. Na, de hagjyuk a lakhelyet... Csilla, te hova jársz iskolába?

Csilla: Mi van? Te nem tudod? :-)))

Anita: Én tudom, csak gondolom mások nem biztos.

Csilla: Háááááát... Most még, idén - immárom 2 éve - a MÜTF-re járok Tatabányára.

Anita: És az mit takar?

Csilla: A gyengébbek kedvéért: Modern Üzleti Tudományok Fõiskolája. De hogy jövõre mi lesz, azt még nem tudom! :) Korábban Esztergomba jártam a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Szakközépsuliba. Te is elárulod?

Anita: Én - ha minden igaz -, akkor most végzem el. Ugyanis most érettségiztem ugyanabban a közgázban. Mit szoktál csinálni, ha éppen nem velem vitatkozol?

Csilla: *vállrándítás* Sokat járok Pesten, Esztergomban, Tatabányán, Tatán. Szeretek utazni, csavarogni, nézelõdni, vásárolni. :)) Ezenkívûl sokat diszkózom, szeretem a fergetes bulikat.

Anita: Hát én talán nem vagyok ennyire világfi, azaz világnõ. :) Inkább vagyok a család "szürke kisegere" . Most egy picit el kell mennem... De te azért folytasd...

Csilla: Most ketten maradtunk. :( Ugye! A fontos ember! Neki bezzeg mindig van valami más dolga is. :( Mirõl is írjak? Ha kiváncsi vagy ránk, hogy is nézünk ki, azt a fotóknál megteheted. :) Amúgy, ha már így ketten maradtunk, had' dicsekedjek egy kicsikét a hugocskámmal. Ha minden igaz, akkor a köv. évtõl a bp-i Közgáz Egyetemre fog járni. Emiatt nagyon büszke vagyok rá, de nem csak ezért, hanem azért is, mert nagyon okos, aranyos, kedves, jópofa, szép ..., nem hiába, az én húgom! :)))))))

Anita: *visszajött* Köszönöm szépen a szép szavakat, azért lenne mit hozzáfûznöm. Messze nem vagyok ilyen tökéletes. Szerintem nem fognak felvenni az Egyetemre, bár nagyon szeretnék bekerülni, és igyexem is, de az még nem elég. Nagy szerencse kellene hozzá, hogy felvegyenek. Na, mindegy! Majd eldõl! Fõ az optimizmus: úgyis felvesznek!!!! :)))

A többirõl pedig: az én nõvérem a legaranyosabb nõvér a világon. Mint látszik, nagyon jól megvagyunk, bár köztünk is vannak nézeteltérések (leginkább az Aréna és az Internet körül :-)  ). Õ sokkal aranyosabb, kedvesebb, jópofább, szebb, és szerintem sokkal jobban feltalálja magát a zurösebb és kevésbé zurösebb dolgokban... meg minden ilyen. :) Tényleg az Arénáról még nem is mondtunk semmit!

Csilla: Tényleg.

Anita: Szóval, ha még nem hallottál volna az Arénáról, akkor nagyon sokat vesztettél. Ez egy tök jó dolog. Hasonlít az IRC-hez, csak sokkal jobb. :) Ha van Telneted, akkor onnan tudsz fellépni a shark.hix.com-ra, az arena.hu.hix.com, arena.us.hix.com, arena.hix.com vagy még jó néhány szerver van. Szerintem, ha még nem próbáltad, akkor próbáld ki. Érdemes.
Mirõl nem beszéltünk még?

Csilla: A cicáinkról.

Anita: Jujj, õket, hogy felejthettük ki?!

Csilla: Van egy nagy és három pici cicánk: a nagy Wicky és a kis Vikik. Perzsa cicák, és tök aranyosak. A kis Vikik most még csak négy hetesek, Wicky pedig 3 éves.

Anita: Azt hiszem, most már mindent leírtunk.

Csilla: Ha még kiváncsi vagy ránk, akkor általában megtalálhatsz minket az Arénán. Csilla: Sheila, Diana. Anita: Cathy, Kejti. Ha az elsõ lefagy, akkor jön a következõ stb. Vagy írjál e-mailt! Csõ!

Anita: Üveg. :)))))) Hihi. Szia!

Csilla: Szia!

    & 
Esztergom és környéke
WWW.HOLOP.HU/~PANCZEL/EGOM.HTM

U.i.:

Igen, ez a bemutatkozás már kicsit elavult, néhány dolgot fel kellene újitani rajta... bocsi, amint rászánom magam - meg persze édes növérkémet - nyomban megírjuk a frissített változatot. :-))

Néhány dolog, ami eszembe jut:

Azóta betöltöttem a 18-at... és igen.. nõvérem ismét kitalált valamit. :-))) Úgyhogy nagyon jól sikerült... talán ez volt eddig a legszuperebb szülinapom. :-))))

Csillát felvették a MÜTF-re elsõbe, úgyhogy együtt kezdtük elsõsként a sulit. :-) Ugyanis engem meg felvettek a Közgázra :-))). Még most is tök ámulok a dolgon, és alig tudom elhinni... hiszen úgy indultam neki, hogy ez nem fog sikerülni... nagyon kicsi az esély... és tessék... mégis. :-)) Azt hiszem, ez tanulságul szolgált... rájöttem, ha valamit nagyon akarok, és meg is teszek érte mindent, akkor sikerülhet...

Azóta kiscicáinkat elajándékoztuk, úgyhogy ismét egy cicu rohangál a lakásban: Wickyke. :-)

Kedvenc idõtöltésemmé vált, hogy kéthetente szombatonként közép harmadikosokat tanítunk egy diákszervezet keretében. Nagyon szeretem csinálni, és tök élvezem. Nem az a jó benne, hogy na, én vagyok itt a "tanár", ti meg a diákok... én tudok mindent, ti meg semmit... hanem azt szeretem, hogy segíthetek nekik... tök jó, mikor azt látom, hogy érdekli õket az, amit mondok... már, amikor ilyen elõfordul :-). Persze tök sokszor felhúznak, de ezt nekik nem kell tudniuk... néha nagyon szarul esik, hogy nem érdekli õket a mikro, aztán újult erõvel megint nekiesek, és dolgozom tovább :-))) ...

Na, asszem ennyit az frissitésrõl. Csillának már mondtam, hogy újra neki kéne ülni és megint összedobni ezt a bemutatkozást.. mit mondtjak... nem nagyon rajongott az ötletért :-))) ezért is ülök itt most egyedül, és írom, ami eszembe jut ...

Növérkém éppen tanul... talán túlzásba is viszi :-) szombat délután nem tanulni kell... de hát magyarázhatom neki... :-) ...

na, most már abbafejezem... ha még eszembe jut valami, majd idetoldom :-) jól fog kinézni... kicsit összecsapott lett így ez az oldal, de most csak ennyire tellett... hogy mikor lesz ebbõl az oldalból is végre valami normális, azt nem tudom... nõvérkémet elég nehéz rávenni, hogy üljön ide, és csinálja, amit mondok :-) ez sajnos nem nyerõ stratégia.... :-) ...  bár tapasztalatból tudom, kevés az olyan ember, aki eljut a végéig :-))) elég hosszú, úgyhogy nem csodálom :-) ha mégis eljutottál volna idáig, akkor gratulálok :-))) és köszi, hogy érdekel!!! :-))))

 

Anita