Make your own free website on Tripod.com
Cathy & Sheila
Cathy: Szia!
Sheila: Szia!
Cathy: Hol is kezdjem? Inkább kezdd te!
Sheila: Kezdd inkább te!
Cathy: Na jó! Szóval rendes, polgári nevem: Békevári Anita. Bemutatom Csillát, a nõvéremet.
Sheila=Csilla: Te, lenne egy kérdésem. Miért pont Cathy, amikor Anitának hívnak?
Cathy=Anita: Nem is tudom... Talán mert az Arénán az Anita foglalt. A Cathy-t pedig egyik napról a másikra megálmodtam. Most ez biztos rém hülyén hangzik, de tényleg így volt. Egyszer csak egyik reggel eszembe jutott, és azóta Cathy vagyok. Megtetszett, és megszerettem. :) És te miért Sheila?
Csilla: Nagyon nehéz kitalálni, a keresztnevembõl adódóan. :) És hát a Csilla az olyan egyszerû, megszokott, minden Csilla ezt használja, de azt, hogy Sheila, azt csak én.
Anita: Hány éves vagy?
Csilla: És te?
Anita: 18 leszek. :)) Már nemsokára nagykorú... :)))
Csilla: Mi van, te, kiskorú?
Anita: Hehe. :(
Csilla: Én bezzeg már nagy vagyok!
Anita: Kit érdekel?! :))
Csilla: Pontosan május 14-én lettem 20 éves.
Anita: Hú, de öreg vagy!
Csilla: Bizony, sokadik X. :(
Anita: Én augusztus 2-án töltöm be a 18-at. Azon gondolkodtam, hogyan kellene megünnepelni... Nem jöttem rá. :(
Csilla: Engem sose félts! Majd én kitalálok valamit! :)
Anita: :) Köszi. Mindig bíztam benned. :)))
Csilla: Édesem, hol lax?
Anita: Te sötét! Ugyanott, ahol te. :) És te hol?
Csilla: :) Sötétkém, nem messze tõled. :) Csak egy fal választ bennünket el egymástól. De ha így folytatod, már nem sokáig.
Anita: Még szerencse. :))) Miért?
Csilla: Mert kiverem a falat. :)))
Anita: :))) Azért áruljunk el valamit, OK?
Csilla: Jó, tedd azt!
Anita: Ok. Szóval Süttõn lakunk. Ez egy kicsike falu Komárom-Eszergom megyében. Tatabánya és Esztergom között félúton.
Csilla: Ha meg akarsz keresni bennünket a térképen, mármint nem bennünket, hanem Süttõt :), akkor ...
Anita: ... a Duna mellett keresd. Csilla, te hova jársz iskolába?
Csilla: Mi van? Te nem tudod?
Anita: Én tudom, csak gondolom mások nem biztos.
Csilla: Háááááát... Most még, idén - immárom 2 éve - a MÜTF-re járok Tatabányára.
Anita: És az mit takar?
Csilla: A gyöngébbek kedvéért: Modern Üzleti Tudományok Fõiskolája. De hogy jövõre mi lesz, azt még nem tudom! :) Korábban Esztergomba jártam a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Szakközépsuliba. Te is elárulod?
Anita: Én - ha minden igaz -, akkor most végzem el. Ugyanis most érettségizem ugyanabban a közgázban. Mit szoktál csinálni, ha éppen nem velem vitatkozol?
Csilla: *vállrándítás* Sokat járok Pesten, Esztergomban, Tatabányán, Tatán. Szeretek utazni, csavarogni, nézelõdni, vásárolni. :)) Ezenkívûl sokat diszkózom, szeretem a fergetes bulikat.
Anita: Hát én talán nem vagyok ennyire világfi, azaz világnõ. :) Inkább vagyok a család szürke kisegere. Most egy picit el kell mennem... De te azért folytasd...
Csilla: Most ketten maradtunk. :( Ugye! A fontos ember! Neki bezzeg mindig van valami más dolga is. :( Mirõl is írjak? Ha kiváncsi vagy ránk, hogy is nézünk ki, azt a fotóknál megteheted. :) Amúgy, ha már így ketten maradtunk, had' dicsekedjek egy kicsikét a hugocskámmal. Ha minden igaz, akkor a köv. évtõl a bp-i Közgáz Egyetemre fog járni. Emiatt nagyon büszke vagyok rá, de nem csak ezért, hanem azért is, mert nagyon okos, aranyos, kedves, jópofa, szép ..., nem hiába az én húgom! :)))))))
Anita: *visszajött* Köszönöm szépen a szép szavakat, azért lenne mit hozzáfûznöm. Messze nem vagyok ilyen tökéletes. Szerintem nem fognak felvenni az Egyetemre, bár nagyon szeretnék bekerülni, és igyexem is, de az még nem elég. Nagy szerencse kellene hozzá, hogy felvegyenek. Na, mindegy! Majd eldõl! Fõ az optimizmus: úgyis felvesznek!!!! :)))
A többirõl pedig: az én nõvérem a legaranyosabb nõvér a világon. Mint látszik, nagyon jól megvagyunk, bár köztünk is vannak nézeteltérések (leginkább az Aréna és az Internet körül). Õ sokkal okosabb, aranyosabb, kedvesebb, jópofább, szebb... meg minden ilyen. :) Tényleg az Arénáról még nem is mondtunk semmit!
Csilla: Tényleg.
Anita: Szóval, ha még nem hallottál volna az Arénáról, akkor nagyon sokat vesztettél. Ez egy tök jó dolog. Hasonlít az IRC-hez, csak sokkal jobb. :) Ha van Telneted, akkor onnan tudsz fellépni a shark.hix.com-ra, az arena.hungary.org-ra, arena.hu.hix.com, arena.us.hix.com, arena.hix.com vagy még jó néhány szerver van. Szerintem, ha még nem próbáltad, akkor próbáld ki. Érdemes.
Mirõl nem beszéltünk még?
Csilla: A cicáinkról.
Anita: Jujj, õket, hogy felejthettük ki?!
Csilla: Van egy nagy és három pici cicánk: a nagy Wicky és a kis Vikik. Perzsa cicák, és tök aranyosak. A kis Vikik most még csak négy hetesek, a Wicky pedig 3 éves.
Anita: Azt hiszem, most már mindent leírtunk.
Csilla: Ha még kiváncsi vagy ránk, akkor mindennap megtalálhatsz minket az Arénán. Csilla: Sheila, Diana, Trudy, Esty. Anita: Cathy, Cathyke, Paniq. Ha az elsõ lefagy, akkor jön a következõ stb. Vagy írjál e-mailt! Csõ!
Anita: Üveg. :)))))) Hihi. Szia!
Csilla: Szia!
 
 
    &  

Esztergom és környéke
WWW.HOLOP.HU/~PANCZEL/EGOM.HTM