Make your own free website on Tripod.com
Fotók:
 Talán kezdjük az elején:

Ő itt a Csilla 1978. május 14-én született édes, egyetlen nõvérkém. Nem tudom, hány éves lehet ezen a képen...,de itt még aranyos volt. :))))))) Csak poén volt. Most is az. 

 
 
 Anita kicsiben
Õ itt én lennék. Amúgy 1980. aug. 2-án születtem. Itt kb. 1 éves lehetek, lehet, hogy egy kicsit
kevesebb. Szerintem itt még én is cuki voltam. :)


 
Balra Csilla, jobbra énNincs hozzáfûznivalóm, mindig is szerettük egymást. :) 


 
KisWicky
 
Ha már a kiskori fényképeknél tartunk, õt sem lehet kifelejteni. A család 5. tagja: Wicky. 
 
 
 
 
 Ugorjunk egy "kicsit" az idõben, kb. 15-17 évet:
 
Csilla és Lalkóka
Nõvérkém keresztfiával éppen a nagy esemény kellõs közepén.


 
Û
Életünk első és egyetlen ejtőernyőzése után Valahol külföldön nyaraltunk, amikor ezek a képek készültek. Ehhez a képhez tartozik némi sztori, de azt majd a Csilla elmeséli, ha rá tudom venni.
 
 

 
 

 
Apunk Õ itt a világ legaranyosabb és legjobb apukája: AZ ÉN APUKÁM. Ahogy a képen is látszik nagyon jó fej. Persze vannak kisebb-nagyobb összetûzéseink, de inkább a kisebb dominál. Meg aztán kinél nincsenek viták. De én akkor is szeretem az Apukámat. :))))
 


 
 

A pasa :) Apu a tevén. Még az arabok is el voltak ájulva, hogy milyen jól fest rajta. :)
Lehet, hogy a Csilla kitagad, de akkor is elárulom, hogy Apu mögött õ virít ott. :) Szerintem õ is jól mutat. :) Szerencsére én nem látszom. Én lennék az ott balra. 


 
 

 

Matmata
Csilla nagyon szereti a Star Wars-t, így került bele ez a kép is a fotóalbumba. A hely Matmata. Itt forgatták a Csillagok háborúja egyik jelenetét. A Csilla szerint azt, amikor R2D2 megy a Tattuin bolygón és elkapják a jawák.


 
Két UFO A tévedések elkerülése végett a képen nem mi vagyunk. :)  
 
 
Anyu és én
Anyukám és én. Szerintem igencsak modern anyuka, de sajnos nem enged meg mindent, amit én szeretnék. Õt is nagyon szeretem. :)
 
 
 
 


 
És a jelen:
 Wicky mostWickyrõl még egy kép. Õ az én kiscicám. :) 1995. augusztus 3-án született 18 óra 17 perckor. :) Már akkor aranyos kiscica volt. :)
 
 
 
 


 
 

 
Balra nõvérkém 2 éve készült tablóképe. Tiltakozott, hogy ezt a képet ne tegyük fel, de szerintem nagyon jól sikerült. Ugye milyen szép? Szerintem az, akárhogy is fog tiltakozni, mikor meglátja. :)
Jobbra pedig én vagyok.  :)

 
 Csilla és a jelen
Anita elég pancser ábrázata :)

Ha már tényleg a jelennél tartunk. :) Csilla most. És én most.
 
Hát egyelõre ennyi. Ezek voltunk mi dióhéjban. :) Ha többre vagy kíváncsi, az Arénán majdnem mindennap megtalálhatsz minket 22-tõl végkimerülésig. :) Vagy írj e-mailt, vagy üzenhetsz ICQ-n is:
ICQ#: 11655357 (Cathy);
ICQ#: 13213818 (Sheila).
 
Vissza a menüre